ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

banner imagebanner image
 
 
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ
Corfu Economist | Λογιστικό Γραφείο Κέρκυρα 


Το λογιστικό γραφείο μας “Corfu Economist” το οποίο βρίσκεται στην Κέρκυρα, είναι κοντά σας από το 2015 και καθημερινά προσφέρει αξιόπιστες, καινοτόμες και πάνω από όλα αποδοτικές λύσεις στα λογιστικά και φοροτεχνικά θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες αλλά και τους ιδιώτες.

Η ομάδα του λογιστικού γραφείου μας αποτελείται από έμπειρους λογιστές με όρεξη για δουλειά και ανάπτυξη μέσα σε ένα πλήρως μηχανογραφημένο και άρτια οργανωμένο γραφείο. Κατέχουν την διαπιστευμένη εμπειρία και την διάθεση για άμεση, έγκυρη και υπεύθυνη υποστήριξη.
 
     
     
 
 
ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών σε ιδιώτες, μικρές, μεσαίες αλλά και νέες επιχειρήσεις. Αναλαμβάνουμε από την τακτοποίηση μιας απλής φορολογικής δήλωσης έως και τον σχεδιασμό ολοκληρωμένων φοροτεχνικών λύσεων, καθώς και την οργάνωση και επίβλεψη λογιστηρίων για επιχειρήσεις.

Το λογιστικό μας γραφείο στην Κέρκυρα, είναι στην διάθεσή σας για φορολογικές και φοροτεχνικές συμβουλές σε θέματα που σας απασχολούν. Φροντίζουμε να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς προσφέροντάς σας ένα ολοκληρωμένο σύνολο από λογιστικές και φορολογικές λύσεις με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, συμβάλλοντας στην πορεία της εξέλιξης και ανάπτυξης της επιχείρησής σας.

Παρακολουθούμε διαρκώς το συνεχώς μεταβαλλόμενο νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τη χώρα μας και φροντίζουμε για την έγκαιρη και διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού μας, έχοντας πάντα ως σκοπό να παρέχουμε κάθε στιγμή αξιόπιστες λύσεις σε επιχειρήσεις και εταιρείες όλων των κατηγοριών, καθώς και σε φυσικά πρόσωπα.
 
 
     
     
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

με το λογιστικό γραφείο μας στην Κέρκυρα, για να συζητήσουμε τα λογιστικά και φοροτεχνικά θέματα που σας απασχολούν και να σας δώσουμε τις καλύτερες λύσεις.