ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Corfu Economist | Λογιστικό Γραφείο Κέρκυρα 


Γεννήθηκα στην Κέρκυρα το 1986, μέλος 7μελούς οικογένειας. Το 2001-2004 μετακόμισα για πρώτη φορά στη Νίκαια Αττικής όπου  αποφοίτησα από το 6ο Ενιαίο Λύκειο Αιγάλεω με άριστα. Την περίοδο 2004-2009 σπούδασα στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη, όπου και το 2009 πήρα πτυχίο με άριστα.

Το 2009 έγινα μέλος στο 16ο Περιφερειακό Τμήμα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, λαμβάνοντας την άδεια ασκήσεως Οικονομολογικού Επαγγέλματος και την άδεια ασκήσεως Λογιστή-Φοροτεχνικού Α’ τάξης.
 
Έχω κάνει πρακτική άσκηση ως βοηθός διδασκαλίας στα πρακτικά εργαστήρια Μηχανογραφημένης Λογιστικής στο 4ο έτος σπουδών μου στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, αλλά και ως βοηθός F&B Cost Controller στο ξενοδοχείο “Daios Luxury Living” στην Θεσσαλονίκη, το ίδιο έτος.

Από το 2009 μέχρι και σήμερα, έχω εργαστεί:
- σε λογιστικά γραφεία απασχολούμενος στην τήρηση απλογραφικών και διπλογραφικών βιβλίων επιχειρήσεων της Κέρκυρας.
- Σε ξενοδοχείο, ως βοηθός λογιστή, παρακολουθώντας το εμπορικό πρόγραμμα αποθήκης εστιατορίων και μπαρ, το ξενοδοχειακό πρόγραμμα εσόδων και ενημερώνοντας το λογιστικό πρόγραμμα μέσω γέφυρας. Παράλληλα απασχολήθηκα στην τήρηση μηνιαίων και ετήσιων προϋπολογιστικών και απολογιστικών καταστάσεων profit&loss
- Σε εμπορική επιχείρηση, παρακολουθώντας το εμπορικό κύκλωμα αποθήκης και την λογιστική τήρηση διπλογραφικών βιβλίων, το cashflow planning και την τήρηση μισθοδοσίας

Από το 2015 ασκώ παράλληλα το ελεύθερο επάγγελμα του λογιστή, ενώ από τον Οκτώβριο του 2018 κατέχω λογιστικό γραφείο με έδρα την Ιωάννου Θεοτόκη 23Α στην πόλη της Κέρκυρας.